RITENE ER BASERT PÅ TRADISJONEN TIL INKA - SHAMANENE. MUNAY-KI

Energi kraften vekkes ved overførsel av Ritene, vi integrerer det i den takt som passer inn i vårt energisystem. Meditasjoner til Ritene 5, 6, 7 og 8. Under kurset vil du lære å åpne/lukke det hellige rom.  Åpne/lukke ditt personlige rom. Lysøvelse med integrering av Ritene. Healigøvelse. Ønsker du utfyllende beskrivelse på Ritene kan du bla nedover på siden.

Rite 1 - vekker healing kraften

Rite 2 - bånd med kraft/beskyttelse, lærer øvelse med å sette på kraftbåndene

Rite 3 - kraftdyr/erkeengler, lærer øvelse med å bruke kraftdyrene

Rite 4 - Seers Rite

Rite 5 - Daykeepers - forbindes til en linje av mester - healere fra fortiden

Rite 6 - Wisdomkeeper - bli fordypet i medisinlæren og kjenne uendeligheten

Rite 7 - Earthkeeper - forbinder oss med erkeengler "se med hjerte"

Rite 8 - The Starkeeper - hjelper oss med skifte som var rundt 2012

Rite 9 - Creator - vekke det indre skaperlyset i oss. Skinne vårt eget lys

Nustas Karpay - velsignelses Rite

Kurset går over to intensive dager. 

 

Dato: 11. og 12. februar tid 10 00 - ca 17 00 begge dager

 

Kurstiden tilpasses energiene og antall kursdeltagere. 

Egen matpakke medbringes, kaffe/te serveres

Pris kr. 2.800,-

Kr. 500,- i depositum ved påmelding og det resterende beløpet kr. 2.300,- betales til konto senest 1 uke før kursstart

Ønsker du kurs alene så er det mulighet for å sette opp eget kurs, kurset koster da kr. 500,- ekstra. toltalt kr. 3.300,- 

 

Lære å gi Ritene videre

For deg som har tatt kurset i overføring av Ritene hos meg og ønsker selv og lære å gi det videre er dette kurset for deg. Du får skriftlig kompendie

Lære å lage Despacho seremoni

Mulighet til å kjøpe cd og pi stein som blir brukt under utføring av øvelsene

Velkommen til et spennende kurs som går over to intensive dager 

Dato settes når det er nok interesse for kurset

Egen matpakke medbringes, kaffe/te serveres

Pris kr. 3.300,-

Ønsker du kurset alene så er det mulighet for det, kurset koster da kr. 500,- ekstra. totalt kr. 3.800,-

Bilde fra et energisted på Machu Picchu - Peru

Inkaenes visdom - Munay-ki

Neste steg i evolusjonen

TRADISJONEN

Munay-ki kommer fra et Quechua ord, som betyr «jeg elsker deg». Munay-ki er medisinfolkets ni initieringer, slik at vi kan bli en person, full av visdom og kraft, som har akseptert å forvalte all skapelse. De ni ritene er felles for alle sjamanistiske tradisjoner, selv om de er uttrykt på forskjellige måter i de forskjellige kulturer. De er utledet fra de store initieringr fra Hindus Valley, som ble brakt til Amerika av de første medisinmenn og kvinner som krysset Bering-stredet fra Siberia under istiden for omtrent 30.000 år siden. Disse modige reisende var Laikaene, den gamle tidens «Earthkeepers».

Laikaene har alltid vært ordinære menn og kvinner som har levd ekstraordinære liv. De

var ikke født med spesielle åndelige gaver, de har ervervet usedvanlig nåde og kraft gjennom bønn, studier av visdomslærerne eller innsikt og disiplin. Noen vokste og ble berømte ledere og healere, mens andre levde et stille liv ved å oppdra sine barn og dyrke korn. Laikaene mente at folk ville komme for å få Munay-ki når de var klare og følte et kall for det.

Mange av dere har et slikt åndelig kall, og lengter etter å endre noe i denne verden og i ditt liv. Når du kommer til stedet for «Earthkeepers» med oppriktig intensjon og åpent hjerte, vil du snart oppdage at du ikke er alene. Du vil finne deg selv i selskap med likesinnede mennesker som strever for å leve etter etikk og visjon. Og du finner deg selv i selskap med «Earthkeepers» som har levd på denne planeten for mange tusen år siden, lysvesener som nå er en del av livets store grunnmasse. Disse  «Eartkeepers» vil legge sin kraft og visjon til dine.

Idet du erfarer Munay-ki, vil du føle tilstedeværelsen og fornemme visdommen fra disse lysvesener som har brutt ut av lineær tid og nå oppholder seg i hellig tid, i uendeligheten, fri fra karma og gjenfødsel. Munay-ki vil rense ditt lysende energifelt for psykisk avfall fra tidligere traumer. Når du hever ditt vibrasjons-nivå, vil disse lysvesener komme og veilede deg. Ta kontakt med dem, og du vil bli i stand til å minnes historier som du aldri erfarte direkte, men som nå er dine. Du vil minnes at du satt ved bålet, med bøflene bak deg, mediterte i et stein-tempel over snøgrensen.

Siden «Earthkeepers» kommer fra fremtiden også, kan de hjelpe oss med å få tilgang til hvem vi vil være som menneske om 10.000 år fra nå av. Minnene fra fortiden er tilgjengelige for Laikaene som kopler seg til det enorme reservoar av visdom som eksisterer utenfor tiden. Visjoner om fremtiden kommer som muligheter, da alt i fremtiden fremdeles er i potensiell form. Det er derfor «Earthkeepers» fra Hopiene, Mayaene, Inkaene, og mange andre nasjoner samles regelmessig for å be om fred for jorden. Dette gjør de ved å spore langs mulige fremtider for planeten for å finne den fremtiden hvor elevene og luften er ren, og menneskene lever i harmoni med hverandre og naturen.

Gjennom å finne den ønskelige fremtid installeres den til vår kollektive skjebne og gir fremtiden flere muligheter enn det var tidligere, fordi den har ervervet en annen mengde energi fra disse «Earthkeepers».

Når vi forbindes med disse lysvesene blir deres historie vår historie. Vi «husker» faktisk

hvordan vi tok oss frem over Bering-stredet eller Sonora ørkenen til Sentral America, eller enda tidligere, hvordan vi tok oss over Himalaya til de fruktbare grønne daler på vår store reise nord fra India. Når vi blir partnere med «Earthkeepers» fra fremtiden, gjør vi oss tilgjengelig for kunnskapen som kan oppgradere kvaliteten på vårt DNA. Dette er motsatt av vitenskapelig visdom, som sier at våre gener kun kan informeres fra fortiden, d.v.s fra de gaver og sykdommer våre forfedre hadde. Laikaene vet at når du er fri fra å være bundet av tiden, kan fremtiden komme baklengs som en kjempehånd som dytter deg fremover. Du kan få et inntrykk av hvem du kommer til å bli. Når du mottar Munay-ki, vil chakraene dine bli renset og du vil erverve det Laikaene kaller en regnbue-kropp. Dette er når chakraene dine skinner med sin opprinnelige utstråling. Hvert av dine chakraer har en farge, og når de skinner med sitt orginale lys, vil utstrålingen være som en regnbue. Når de er blitt mattet av traumer fra dette eller tidligere liv, vil lyskroppen vår ha en gråaktig fargetone og våre chakraer vil være et basseng av psykisk kloakk. Med en gang vi erverver en regnbue-kropp, kan de lysende

«Earthkeepers» nå frem til oss fordi de legger merke til at vi deler en felles visjon og kall. Når dette skjer, og hvis vi har tilegnet oss ferdigheten til å se den usynlige verden, kan vi skjelne den tidligere fysiske formen til disse lysvesene. Noen ganger vil man kunne fornemme disse urgamle «Earthkeepers» som de eldste Amerikanske innfødte, iført klesdrakter fra Asia eller pelsverk fra Sibir, og endatil fjærkledde fra Amazonas. Noen ganger vil man være i stand til å fornemme tankene og følelsene deres, og ha tilgang til deres visdom og historier. Eventuelt, idet du gjennomgår den 7., 8. og 9. initieringen, kan du «laste ned» en ny og bedre versjon av den softwaren som informerer lyskroppen, som igjen vil informere ditt DNA med instruksjoner om hvordan fremkalle en ny kropp som vil eldes, heales, og dø annerledes.

Det er ingenting du trenger å gjøre for å tiltrekke deg disse lysende «Earthkeepers». De vil komme til deg når du inviterer dem inn og er klar til å ta imot dem. «Når studenten er klar vil læreren komme». De vil ikke forstyrre deg på noen måte, men er tilgjengelige for å gi deg support i din streben etter å bringe mer lys og healing til verden. De er også der for å beskytte deg fra de negative og fryktbaserte energier som finnes i verden i dag.

Lysvesenets natur.

Disse lysvesener er vår åndelige medisin-linje. De er mennesker som har steget til engle-nivå. Noen finnes i fysiske kropper, andre i åndelig form, men alle har fullmakt til å beskytte dem som ser etter velvære for planeten. Buddhistene kaller dem Bodhisattvas. De har de fineste spirituelle forbindelser noen kan ha, og de forsyner oss med kunnskap om hvordan man en engel. Dette er hva Laikaenes profetier mener når de forteller oss at vi har potensial til å bli «homo luminous». Allerede i dette livet kan vi utvikle vår lyskropp til å bli som en engels. Munay-ki gir oss de energetiske nøklene for å gjøre dette.

Når vi utvikler oss til «homo luminous» vil vi ikke lenger trenge å be englene eller erkeengler om hjelp til å finne et sted å parkere eller endre vår skjebne, fordi vi blir som dem. I bibelen står det at Gud sa: «Nå er mennesket blitt som en av oss og kjenner godt og ondt. Bare det nå ikke strekker hånden ut og tar av livstreet også og spiser og lever evig!»

Når vi blir «Earthkeepers» forenes vi med en rad av engler, som kommer fra forskjellige verdener og som var de første tilstedeværende sjeler etter skapelsen. De trenger ikke å leve om igjen og om igjen i fysiske kropper som vi gjør, ettersom de ikke trenger en legemlig form og de ikke trenger å lære seg å vokse gjennom eksistens i den materielle verden. De har evigvarende liv, og passer på mange verdener i mange galakser.

Initierende rite.

Opplæringen av «Earthkeepers» har et energetisk element, en serie av initieringer som hjelper oss  fremkalle en ny oppbygging av vårt lysende energifelt. Riten ankrer hver av de kritiske overganger i prosessen mot å bli «homo luminous». De 9 ritene er totalsummen av den harmoniseringen vi gjennomgår mens vi skifter fra menneske-kropp til engle-kropp.

Disse ritene, som først ble gitt til eldgamle lærere av engle-aktige vesener, kan nå overføres fra lærer til student. Når en «Earthkeeper» overfører Munay-ki til en student, er det linjen av lysvesener som overfører seg selv, fra hodet til læreren til studenten idet de lener seg inntil hverandre, panne mot panne.. For å overføre denne energetiske informasjonen, holder «Earthkeeperen» simpelthen «et hellig rom» og tar inn vibrasjonene av de nivå hun ønsker å overføre. Ritene skal gis gratis så det en betaler for er veiledningen og tiden til læreren.

 

Alle Ritene

De  fire grunnleggende ritene er starten på vår reise, gjennom en prosess i akseptering,

for å manifestere hvem vi egentlig er.

RITE 1

Forbinder oss med ”Earthkeepers” (lysvesener) fra fortiden som kommer for å hjelpe oss i vår personlige transformasjon. Vekker healing kraften i våre hender, slik at alt og alle vi rører ved blir velsignet. Det finnes en enorm kilde av åndelig hjelp tilgjengelig for oss, og disse lysvesener arbeider mens vi sover for å heale sår fra fortiden og fra våre forfedre.

 

RITE 2 – THE BANDS OF POWER

Denne riten består av fem energibelter som representerer jord, luft, ild, vann og rent lys. Disse beltene blir ”vevd” inn i det lysende energifeltet (LEF) for beskyttelse. De fungerer som filter som bryter ned negative energier som kommer din vei, inn i en av de fem elementer. Sånn sett kan disse energiene nære ditt LEF i stedet for at du blir forgiftet eller syk. Bands of  power er alltid ”på”, og i en verden full av redsler fungerer beltene som en grunnleggende beskyttelse.

 

RITE 3          

Overfører de 7 arketyper til dine chakraer. Først mottar du slangen, jaguaren, kolibrien og ørnen/kondoren; så mottar du tre erkeengler: Underverdens vokter (vårt ubevisste), Midtverdens vokter (vår bevisste verden), og Beskytteren av oververdenen (vår gudsbevissthet) og tiden som kommer.  Disse arketyper overføres til dine chakra som frø. Frøene vokser ved hjelp av ild og du må gjennomføre et visst antall ild-seremonier/meditasjoner for å hjelpe dem til å vokse. Etter hvert hjelper dem til med å forbrenne den psykiske slam som har bygget seg opp i chakraene, slik at de kan lyse med sin opprinnelige farge til du utvikler en regnbue-kropp. Denne riten hjelper deg til å legge fortiden bak deg på samme måte som slangen skifter sitt skinn.

 

RITE 4

Denne riten installerer Lys-kjeder  langs hodebunnen og forbinder vårt synssenter med det tredje øyet og hjerte chakraet.  Dette vekker vår indre måte å se på, og vår mulighet til å oppfatte den usynlige verden av energi og Ånd. Våre gjemte skyggesider kan nå bli sett på med medfølelse og tatt inn i lyset til healing.  Åpner opp for å ”se” hva som ligger bakenfor og er underliggende årsaker i forskjellige situasjoner og oppførsel. Noen vil også kunne se energi feltene rundt oss.

 

Etter å ha fått overført de fire grunnleggende Munay-Ki ritene, som har styrket og informert vårt lysende energifelt, har vi kommet til neste steg i prosessen for å ble den vi egentlig ER.

Dette steget tilbyr oss muligheten til å linke oss selv til forbindelseslinjer, og ta plass blant disse som er bestyrere/tjenere for Moder Jord og alt som lever her.

 

RITE 5 – THE DAYKEEPER         

The Daykeeper bringer healing og skjønnhet.

Vi forbindes til en linje av mester-healere fra fortiden. Daykeepers er i stand til å påkalle forfedrenes alter, de hellige stedene i verden, fra Stonehenge til Machu Picchu for å heale og bringe balanse til jorden, påkalle solen til å stige opp hver dag, og bringe mennesker i harmoni med moder jord. De er fødselshjelpere plantesamlere/urteleger og helbredere.  Denne riten hjelper oss til å heale vår indre feminitet, se bakenfor frykt og leve i fred.

 

RITE 6 – THE WISDOMKEEPER

The Wisdomkeeper bringer visdom og glede.

Denne riten er en energetisk overførsel som forbinder oss til en linje av Wisdomkeepere, medisinmenn og kvinner fra fortiden og fremtiden. Denne riten er assosiert med snøkledde fjell, muligens et fjernt minne fra forfedrene fra Himalaya. Denne riten hjelper oss til å begynne å heale vår indre maskulinitet, reise utenfor lineær tid, og bli fordypet i medisin-læren og kjenne uendeligheten.

                                             

RITE 7 – THE EARTHKEEPER

Denne riten forbinder oss til de erkeengler som bestyrer vår galakse, og gjør oss til tjener for alt liv på jorden.  Denne riten forbinder oss også til stjernene og solen, vår lokale stjerne.  Riten hjelper oss til å se med hjertet, og til gjennom drømmene å manifestere verdens fremtid.  Etter å ha mottatt denne riten kommer vi under direkte beskyttelse fra Erkeenglene, og kan kalle på deres kraft i alle situasjoner, når det er nødvendig for å bringe healing og balanse.  Vår oppgave, som deres, er å leve i fullkommen fred. Energien leder til at vi heales, lever og dør annerledes.

 

THE RITES OF THE TIME TO COME

Transformerende riter – en ”døråpner” til den andre verden.

I dette neste steg blir vi gitt muligheten til å bevege oss fra vår tilknytning til fortiden, og til å knytte oss mot tiden som kommer. Vi legger noe bak bak for å åpne opp for noe nytt, som å forlate et rom for å gå til et annet. Blir en ”snu rundt” endring.

 

RITE 8 – THE STARKEPER

Denne riten forankrer oss trygt til tiden etter den store forandringen, som er sagt vil skje rundt 2012. Vår fysiske kropp begynner å utvikle seg til homo luminous, aldringsprosessen går saktere, våre DNA blir omprogrammert, og vi blir mer motstandsdyktig mot sykdommer. Når vi tar imot denne riten påtar vi oss å være et ombud og en tjener for tiden foran oss og for alle fremtidige generasjoner.

 

RITE 9 – THE CREATOR

Vekker det indre skaper-lyset (gudsbevissthet)  i oss lar oss skinne vårt eget lys fra hjertet. Gir mulighet til å oppleve at Gud opptrer ikke bare gjennom oss, men som oss. Bringer videre en følelse av å være et ombud og tjener for hele skapelsen, fra det minste sandkorn til de største grupper av galakser i universet. Denne riten har aldri tidligere vært tilgjengelig på jorden. Selv om det finnes individer som har oppnådd denne initieringsgrad og oppnådd Kristus- eller Buddhabevisshet, har det aldri tidligere vært mulig å overføre dette fra person til person før nå.  The Creator rite ble først gang gitt til oss av Inka-eldre i Andesfjellene sommeren 2006.

Mens du arbeider med å få disse ritene til å vokse, vil du blir berørt og velsignet av engler. Du trenger kun å åpne deg for visdommen til The Earthkeepers, og alt vil bli gitt deg

 

 

Nustas karpay

Don Fransisco ga riten videre i 2007, jeg fikk den av Inka shamanene i 2008 når jeg var i Peru.

Nustas Karpay «the Rite of the Kamayoq»

Kamay kommer fra Kamay/Camay som betyr å puste liv i noe.

Yoq betyr kraft.

Kamayoq er de medisinmenn og kvinner som ikke lengre behøver en mesa, dvs ett personlig alter.

For en Kamayoq er selve moderjord blitt medisinen.

En Kamayoq har sin medisin på den venstre side (lloke)  dvs den feminine og mystiske.

En Mesayoq har sin medisin på den høyre side (pana)  som representerer den praktiske.

En mesa fungerer som ett alter ego.

Nustas er den energi som gir Moder Jord hennes feminine energi , den feminine aspekter av Creator (Taitantchis)

Nustas kan enklest beskrives som den «ursprungliga», utemde vilde feminine energien til hver plass og dermed også til deg.

Riten er viktig for å finne sin indre fred, og at både menn og kvinner kan komme i kontakt med den feminine energien i seg.

Nustas gis til personen for at den nye riten skal få vokse med den feminine siden av medisinen.

Nustas nevnes som blandt annet en Inca Prinsesse og som feminin natur ånd, fjell prinsesse, gudinne, som den feminine balanse til allt i naturen som sies være maskulint eksempelvis fjellene.

Riten har tidligere blitt sett på som en velsignelses rite og ikke en transformasjons rite, det er ikke føre nå den gis sammen med de andre 9 ritene at den kommer til sin fulle rett. Nustas - fører sammen underverden og oververden – Creator hjelper oss og minnes og oppleve vår sanne natur. Gir oss mulighet til å manifestere Creator her på jorden. Bringer lys til underverden. Tilsammen håller Creator og Nustas essensen av alle ritene.

Disse to tilsammen gir oss mulighet å leve ett liv der underverden og oververden tilsammen integreres her og nå i ditt liv.

Reaksjoner fra de som har fått Nustas riten: manifestere Creator her på jorden. Nustas bringer lys til underverden og er på så sett siste puslespillbiten i profetiene som snakker om å bringe ned himmelrike til jorden og løfte upp underverden og synliggjøre den. Creator hjelper oss å minnes vårt sanne jeg, Nustas manifesterer Eden her og nå og lar oss leve der. Dette er samme energi som Isis

Ayni Despacho